Colecția de iarnă Meyer și W. Wegener

Parcă niciodată nu suntem complet pregătiți pentru a întâmpina iarna. Trecerea de la ținutele lejere de vară și toamnă la ținutele groase pare să fie destul de complicată pentru unii dintre noi. Dacă acest lucru ți se aplică și ție, avem o veste bună pentru tine.

Colecția de iarnă Meyer și W. Wegener îți aduce pantaloni cu funcție termică, pulovere moderne și sacouri sofisticate, create responsabil, care te ajută să scoți la iveală cea mai bună versiune a ta. Produsele din noua colecție îți oferă tot ce ai nevoie de la hainele tale de iarnă: lux, confort și durabilitate!

 

Ce aduce colecția de iarnă de la Meyer și W.Wegener?

  1. Factorul termic

Probabil că fiecare dintre noi are o pereche de pantaloni preferați pe care i-ar purta în orice sezon. Acesta este un motiv destul de bun pentru ca noi să echipăm pentru sezonul rece toate modelele tale preferate de pantaloni de la Meyer și W.Wegener. Fii pregătit de iarnă și păstrează-ți stilul! În noua colecție vei găsi cele mai râvnite modele cu căptușeală thermo, ce asigură protecție împotriva frigului și oferă confort în timpul purtării.

Look casual și comod?

Modelul Douglas, cu aspect sporty-jeans va face o ”pereche” minunată cu puloverele din garderoba ta.

 

Pantalonii Douglas îi găsești aici: http://bit.ly/pantaloni-Douglas

 

Ai nevoie de inspirație pentru ținutele office?

Pantalonii Eton îți vor oferi un look curat și modern, fie că alegi să îi porți cu pulover sau cu o cămașă.

Pantalonii Eton: https://www.meyer-wegener.ro/pantalon-w-wegener-eton-6589-albastru.html

  1. Modă resposabilă

Sustenabilitatea face parte din filosofia Meyer și W.Wegener, căci suntem siguri că aceasta reprezintă viitorul nostru și al generațiilor noi. Zi de zi depunem eforturi considerabile pentru a minimiza amprenta noastră asupra mediului înconjurător, optând pentru materiale organice și reciclate în crearea produselor noastre.

Dorim să ne păstrăm în continuare pe podium la categoria ”sustenabilitate”, de aceea alegem să folosim bumbac organic în loc de bumbac clasic și ne aliniem consensului global de a contracara schimbările climatice.

Suntem atenți la calitatea vieții clienților, angajaților și a mediului înconjurător și oferim în continuare pantaloni de cea mai înaltă calitate. Astfel, purtând o pereche de pantaloni de la Meyer și W.Wegener vei face două lucruri bune, unul pentru tine și pielea ta, dar și pentru planetă.

Alege culoarea favorită: https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-wegener-eton-6530-maro-inchis.html

 

 

  1. Design inside-out

Atenția la detalii este ceea ce ne caracterizează. Fiecare cusătură, fermoar și nasture este plasat cu grijă, pentru ca tu să ai o stare de mulțumire atunci când te uiți în oglindă. Iar pentru că știm că aspectul din interior este la fel de important ca și cel exterior, am adăugat pantalonilor noștri căptușeala thermo care nu numai că este călduroasă, dar este și foarte stylish.

Chiar dacă știm că stilul vestimentar este unul personal, ne place să fim în trendurile momentului. Pantalonii suflecați pot face o ținută mai cool și mai versatilă, mai ales dacă interiorul cracului are o căptușeala thermo cu diferite imprimeuri. Ieși din tiparele clasice și alege un stil smart sau casual care atrage priviri și te va face să te simți bine în pielea ta.

 

 

Pantaloni cu căptușeală: https://www.meyer-wegener.ro/thermo

 

Descoperă noua colecție de pe site-ul nostru și alege produsele favorite. Nu uita că se apropie cu pași repezi Crăciunul, așa că nu ezita să îți oferi în dar o pereche nouă de pantaloni sau să alegi cadoul perfect celor dragi ție!